Demos Photos Contact Home News Links

   
 

Van kindsaf aan, is K aangetrokken door magie. Kleinzoon van een clown, bokser,verzetsman, Nestor Lahaye; K is vol bewondering voor posters die goochelaars vertonen in de kustcasino's. Alea jacta est...


Van dan af aan, interesseert K zich voor alles dat te maken heeft met: goocheltechnieken en zijn idolen Robert Houdin, Harry Houdini en vooral de stijl van de 19de eeuwse goochelaar: Bosco.


Wanneer zijn ouders beslissen zich in Brussel te vestigen, kon K zich de gevolgen hiervan nog niet inbeelden.
Tijdens een kleine demonstratie voor zijn klasgenoten, schrok de leraar, toen hij zag dat K scheermesjes binnenslikte.

De dobbelstenen waren voor de 2de maal gegooid. K werd voorgesteld aan een leraarclown, die indertijd voorstellingen gaf in alle scholen van Brussel. Zeer snel voegde K zich bij het gezelschap, met akkoord van zijn ouders. Hij was toen 9 jaar...

3 jaar lang, treed kleine K op in Brusselse scholen en zalen, zijn voorstellingen zijn evenredig met zijn jonge leeftijd en mogelijkheden...

K is 15 jaar als hij inziet dat zijn aantrekkingskracht tot occultisme en "close-up" genetisch geprogrammeerd is...
K neemt de draad weer op met zijn passie voor illusie, kaarten, muntstukken… Veel is er niet nodig om zijn drang naar techniek te voldoen.

In 1995 speelt K onder de naam van "Bongo Fighting S " als percussionist bij de "Vice Barons"; een instrumentale surfformatie (internationaal bekend) . Met zijn metgezellen Paul Norton, Chris Altree, Ricky Ventura en Vince Vincent doorkruisen ze Europa 5 jaar lang.

In 1998, onder dezelfde naam is K percussionist bij "Supersonic", een Brusselse groep steeds on tour in Europa.

In 1999, heeft K een openbaring als hij een gespecialiseerde goochelaar ziet, met een zeldzame bijzonderheid: hij heeft namelijk 1 hand.

In 2000, ontmoet K een freakperformer "George Napalm" en de Koniging van de Piercings "Arkel". Ze stellen K voor om speciale effekten te kreëren voor hun voorstellingen. Dat doet hij met explosies, vuurmagie en scenes.
Het trio oogst succes in Brussel en Parijs.

Steeds in 2000, ontmoet K, een buitengewone artiest, die in het centum van Brussel een fantastisch ingericht gallerij restaurant uitbuit. Aangezien zijn interesse voor de het Vreemde, stelt K voor om de klanten te vermaken met: bizare magie en diverse effekten.
Hij zal er 2 jaren zijn kunst vertonen...

K komt op een keerpunt in zijn leven: door het samensmelten van verschillende disciplines te gebruiken wordt K een uitzonderlijke "freak"goochelaar. Hij richt zijn vennootschap op.
Voorstellingen volgen elkaar op. K werkt ook voor een organisatie die "rollenspel" opvoeren.
Zijn speciale effekten worden er opgemerkt, evenals zijn "fysieke"magie,"bizare close-up" en niet te vergeten zijn "freak"prestaties.

K werd al door meerdere bedrijven en ook particulieren gesolliciteerd en werd vershcillende keren op televisie gezien… een buitengewone voorstelling is gegarandeerd.